Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Olive



Προχωρημένος Σεπτέμβρης και διάλεξα να μοιραστώ μαζί σου τις τελευταίες φωτογραφίες του φετινού καλοκαιριού.
Τραβηγμένες ένα μεσημέρι του Αυγούστου, σ'ένα τοπίο που θυμίζει κλασικό, αγαπημένο, ελληνικό καλοκαίρι. Αν έχεις πάει στα Επτάνησα, ή, ακόμα καλύτερα, αν έχεις την τύχη να έχεις καταγωγή από εκεί, θα ξέρεις πως αυτό που τα κάνει μοναδικά είναι ότι συνδυάζουν υπέροχα το πράσινο της φύσης με το γαλάζιο της θάλασσας. Μια εκδρομή με το αυτοκίνητο στα βουνά της Ζακύνθου και είδα τόσο έντονο πράσινο, σε τόσες πολλές αποχρώσεις που είχα χρόνια να δω και πραγματικά δεν το πίστευα. Κι αν προχωρήσεις λίγο ακόμα κάπου θα ξεκλέψει το μάτι σου μια δόση μπλε, μέχρι που θα το δεις να απλώνεται μπροστά σου απέραντο, γαλήνιο, το πανέμορφο Ιόνιο. 
Λαδί και μπλε διάλεξα κι εγώ να φορέσω αυτό το Κυριακάτικο μεσημέρι, μια πολύ αγαπημένη μου μπλούζα, κι έγινα ένα με το υπέροχο τοπίο, από μια "βεράντα" του νησιού. 
Κοιτώ με νοσταλγία τώρα αυτές τις εικόνες, παίρνω μια βαθιά ανάσα και περιμένω να υποδεχτώ με προσμονή το φθινόπωρο που έρχεται. Κάθε εποχή έχει τις ομορφιές της στη χώρα μας και το φθινόπωρο τις δικές του μαγευτικές, ρομαντικές εικόνες. Καλό φθινόπωρο λοιπόν! ;)













Mπλούζα: Carling // Shorts: Zara

2 σχόλια:

  1. Μαρίτα γεια σου! Οι φωτογραφίες σου είναι πολύ όμορφες και πράγματι αρκετά νοσταλγικές! Σε ταξιδεύουν υπέροχα στην πανέμορφη Ζάκυνθο! Μου άρεσε πολύ το blog σου και σίγουρα θα το παρακολουθώ! Θα χαρώ πολύ να σε δω μια βόλτα κ απ το δικό μου (είναι καινούριο)να μου πεις τη γνώμη σου και αν θέλεις να γίνεις μέλος! ;)

    www.fashionizein.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλή επιτυχία με το καινούριο σου blog! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...