Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Back to school


Οι αυξημένες υποχρεώσεις που τρέχουν το τελευταίο διάστημα είχαν ως αποτέλεσμα αυτό το ποστ να περιμένει στο αρχείο μισοέτοιμο σχεδόν ένα μήνα. Κοντεύουμε μέσα Οκτώβρη, όμως, και είμαι σίγουρη πως έχεις ήδη προλάβει να κάνεις τα πρώτα ψώνια για τη νέα σεζόν. Και πώς να αντισταθείς είναι η αλήθεια, αφού η νέα τάση για φέτος το φθινόπωρο είναι κάτι που αγαπάμε πολύ και ακούει στο όνομα "back to school".
Το βλέπεις γραμμένο παντού από το Σεπτέμβρη και σίγουρα στην αρχή θα σκέφτηκες ότι ήταν αναφορά στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Όμως όχι!
Η μόδα φέτος επιτάσσει άνετο, χαλαρό ντύσιμο από το πρωί ως το βράδυ, με τα αθλητικά κάθε τύπου να αντικαθιστούν με πάταγο τα ψιλοτάκουνα και τα σακίδια backpack να είναι η τελευταία λέξη στην κατηγορία τσάντες! Αμέ, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο και όσο μακρινά κι αν φαντάζουν τα σχολικά σου χρόνια, τα φούτερ, οι φόρμες και τα καρώ πουκάμισα και παντελόνια έχουν και πάλι τιμητική θέση στη ντουλάπα σου. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία προκειμένου να αποκτήσεις όλα όσα κοσμούν τις βιτρίνες των καταστημάτων, αφού σίγουρα όλο και κάτι θα σου έχει μείνει από παλιά. Μην διστάσεις να συνδυάσεις τη δερμάτινη τσάντα σου με τα αθλητικά σου ή τις μυτερές γόβες που αγόρασες και λάτρεψες πέρυσι με ένα bomber jacket, αφού όπως είπαμε το μήνυμα της φετινής τάσης είναι να είμαστε χαλαρές, άνετες και ο εαυτός μας! :)





Sisley


Zara

Finders Keepers


Mango

Zara


Givenchy

Zara


Mango

BSB


Tory Burch

Mango


Moschino

Vans


MCM

Mango



2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post και όλα τα κομμάτια υπέροχα!!! Νομίζω το τελευταίο το λάτρεψα περισσότερο απ' όλα!!! Φιλιααα xx

    www.messytopknot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...