Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Sunny moments.



Μέσα Ιούνη και το μυαλό αναζητάει χαλάρωση και ξεγνοιασιά σε κάποιο μέρος κοντά στο κύμα, να ξεχάσει ό,τι το απασχολεί... Μπορεί αυτός ο μήνας να μη θέλει να μας κάνει απόλυτα το χατίρι, με τα τερτίπια του καιρού, όμως οι ηλιόλουστες μέρες του μας γεμίζουν με εικόνες από τις όμορφες αναμνήσεις μας σε νησιά που έχουμε περπατήσει, σε θάλασσες που έχουμε ονειρευτεί...
Και ακόμα περισσότερο μας γεμίζουν προσμονή για τις διακοπές τούτου του καλοκαιριού και φανταζόμαστε ξανά και ξανά ποιες θα είναι οι φετινές στιγμές που θα μας πάρουν το μυαλό και οι καινούριες αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε! Γιατί αυτό είναι που τελικά έχει σημασία για τον άνθρωπο, να έχει όσο ομορφότερες αναμνήσεις γίνεται από τις στιγμές του!
Ζήσε λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και σε κάνουν να χαμογελάς, ξέχνα για λίγακι τα προβλήματα της πόλης, κάνε καινούριες γνωριμίες, βγάλε όσο πιο πολλές φωτογραφίες μπορείς, μύρισε την αρμύρα της θάλασσας και δοκίμασε το παραδοσιακό μεζεδάκι στο ταβερνάκι του νησιού. Οι όμορφες εικόνες, οι αγαπημένες μυρωδιές και οι νέες γεύσεις δεν σβήνονται από το μυαλό και θα σου κρατούν συντροφιά όλο τον υπόλοιπο χρόνο. 
Κάθε μήνα σχεδόν το χειμώνα που πέρασε κοιτούσα τις φωτογραφίες από τις περσινές διακοπές στην Ίο και τη Σαντορίνη και ξαναζούσα τις υπέροχες στιγμές... Ελπίζω και φέτος να κάνω το ίδιο :) Δεν έχει σημασία εάν οι διακοπές σου θα είναι 3 μήνες ή 1 βδομάδα, αλλά να ζήσεις την κάθε μέρα σα να ήταν η μοναδική! Φόρεσε λοιπόν τον καλοκαιρινό σου ξέγνοιαστο, χαρούμενο, ενθουσιώδη εαυτό και κάνε κάθε στιγμή να αξίζει!
Καλό καλοκαίρι! :)

















 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...