Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

It's a hat world!



Άργησε πολύ αυτό το ποστ να ανέβει, πήγε τέλος Αυγούστου αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να το ματαιώσω για του χρόνου! Βλέπεις σήμερα θα κάνω αναφορά σε μια μεγάλη μου αδυναμία που είναι τα καλοκαιρινά (κι όχι μόνο) καπέλα.
Δεν είναι πάνω από ένας χρόνο που ανακάλυψα την κρυφή μου λατρεία διότι δεν το τολμούσα πιο πριν μέχρι που, περνώντας από ένα πάγκο στο Μοναστηράκι, είδα το κλασικό panama hat κ είπα "Θα το πάρω". Κι έτσι ξεκίνησε μια ανιδιοτελής αγάπη, καθώς δεν το αποχωριζόμουν από πάνω μου πριν πέσει για τα καλά ο ήλιος. Φέτος έκανα τη δεύτερη μου αγορά, ανέβηκα σε διάμετρο, το φοβήθηκα αλλά δεν το μετάνιωσα μιας και αυτό το καπέλο χαρίζει ουσιαστική προστασία κ δροσιά κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο που αντίθετα δεν χαρίζεται.
Και είμαι σίγουρη δε θα σταματήσω εδώ. Καθώς τα καπέλα πέρα από τους πρακτικούς λόγους αγοράς τους, ανεβάζουν πόντους στο στυλ παραλίας κ περιπλάνησης στα σοκάκια του νησιού, δημιουργούν elegant κ ξεχωριστές εμφανίσεις κ ολοκληρώνουν μια απόλυτα καλοκαιρινή εμφάνιση. Συνδυάζονται με ό,τι ρούχο θέλεις και σίγουρα υπάρχει ένα που να είναι το άλλο σου μισό καθώς κυκλοφορούν σε ποικίλα μεγέθη κ σχέδια. Σου έχω μερικές προτάσεις πιο κάτω να πάρεις μια μικρή ιδεά...
Αν είσαι λάτρης των καπέλων θα με καταλάβεις, αν πάλι όχι κ σε έπεισα να κάνεις μια δοκιμή δεν είναι καθόλου αργά, μιας κ είμαι βέβαιη ότι ο Σεπτέμβρης μας έχει φυλάξει λίγο ακόμα καλοκαίρι... Εγώ φίλη μου παίρνω το καπέλο μου κ σε χαιρετώ, μέχρι την επόμενη μας συνάντηση... Ciao! ;)

















Σαντορίνη




Αίγινα



2 σχόλια:

  1. μα είναι υπέροχα τα καπέλα! κ μας προστατεύουν απο τον ήλιο κ κάνουν στιλ
    πολύ όμορφες φωτογραφιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...