Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Sea & sky




Αγαπώ πολύ το μπλε. Δε θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό. 
Μιλάω για το μπλε της θάλασσας. Αγαπώ τη θάλασσα, με ηρεμεί αλλά και με καθηλώνει το μεγαλείο της, η απεραντοσύνη της, η δύναμή της, όλα εκείνα που κρύβει και υπόσχεται. 

Παλιά πετούσαν ένα γυάλινο μπουκάλι μ'ένα σημείωμα μέσα μακριά στο γιαλό με την ελπίδα ότι θα το βρει κάποτε ο παραλήπτης του... Ποιες οι πιθανότητες; Χαμένα ερωτικά γράμματα, εξομολογήσεις που ποτέ δεν τόλμησαν να γίνουν, αλήθειες, συγγνώμες, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, όλα να επιπλέουν στο νερό και να ταξιδεύουν χωρίς τέλος. Μια πολύ ρομαντική συνήθεια, αποκλειστικά για ονειροπόλους... 
Επιστροφή στην πραγματικότητα τώρα κι αν όλα αυτά σου φαίνονται χαζά και παρωχημένα, σίγουρα θα έχεις τους δικούς σου λόγους να αγαπάς τη θάλασσα και τις βόλτες στην παραλία, χειμώνα-καλοκαίρι! Μια μικρή βόλτα είναι και η αφορμή αυτού του ποστ το περασμένο, συννεφιασμένο Σάββατο, στην παραλία Γλυφάδας, όπου το κύμα έσκαγε με μανία στα βράχια και την αμμουδιά, μαγική εικόνα και πολύ θα ήθελα να είχα μια τέτοια φωτογραφία αλλά δεν τα κατάφερα. 
Για να μην πω τώρα πόσο ζηλεύω τους χειμερινούς κολυμβητές που βουτούν αμέριμνοι Γενάρη μήνα, όχι αυτό άλλη φορά. :) Φιλιά! 





















Coat: Pull&Bear // Ζακέτα: Stradivarius // Μπλούζα: H&M // Jeans: Zara // Shoes: Migato // Wallet: Axel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...