Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Neutrals



Μπορεί ο τίτλος του άρθρου να μην ταιριάζει με τις υπέροχες πορτοκαλί κ μωβ αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αναφέρεται ωστόσο στις γήινες αποχρώσεις που διάλεξα να φορέσω σε μια τόσο ανοιξιάτικη μέρα.
Κάτι σαν λευκός καμβάς, επέλεξα αυτά τα ουδέτερα χρώματα που ταιριάζουν τόσο εύκολα με καθετί κι άφησα το τοπίο πίσω μου να κάνει τη δουλειά του. Καθώς ο ήλιος κατεβαίνει αργά αργά, η μαρίνα του αλίμου παίρνει ένα ζεστό πορτοκαλί χρώμα και όλος ο κόσμος, που εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη μέρα και βγήκε για περπάτημα, απολαμβάνει ένα ταξιδιάρικο ηλιοβασίλεμα. Αφού ο ήλιος πέσει και προτού σκοτεινιάσει για τα καλά, ο ουρανός ντύνει τα πάντα στις ρομαντικές αποχρώσεις του ροζ και του μωβ και τότε είναι η καλύτερη στιγμή για φωτογραφίες! 
Τώρα που ανοίγει ο καιρός το σουλάτσο στην παραλία μ'έναν καφέ στο χέρι και παρέα το φίλο/αγαπημένο/σκύλο σου είναι ό,τι καλύτερο. ;)




























Ζακέτα: Tally Weijl // Sweater: Zara // Jeans: Levi's // Shoes: Migato // Bag: Thiros // Watch: Ferendi // Sunglasses: Ray-Ban vintage // Ring: H&M

2 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιες φωτογραφίες Μαριτα!Μπραβο και στον φωτογραφο!!Πανεμορφη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...