Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Zakynthos



 Να'μαστε λοιπόν πάλι εδώ, τέλη Αυγούστου, οι περισσότεροι από εμάς πίσω στη βάση μας, να προσπαθούμε να προσαρμοστούμε από τις διακοπές του καλοκαιριού.
Αυτή η όχι τόσο ευχάριστη περίοδος του χρόνου, που γυρίζεις αναγκαστικά πίσω στην πόλη και στις υποχρεώσεις σου, ενώ ο ήλιος ακόμα λάμπει και ο καιρός σε σπρώχνει προς την παραλία. Χμ, θα το περάσουμε κι αυτό, που θα πάει.
 Παρακολουθώντας στο Instagram τις φωτογραφίες που ανεβάζατε από τις διακοπές σας στα διάφορα μέρη της Ελλάδας είχα συνεχώς την αίσθηση, κι ας γίνομαι γραφική, ότι ζούμε στην πιο όμορφη χώρα. Ενώ οι εικόνες και τα μέρη που έβλεπα τον έναν μήνα που έμεινα στο νησί μου, τη Ζάκυνθο, με εντυπωσίαζαν συνεχώς και πίστευα ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, έβλεπα φωτογραφίες από τόσα άλλα νησιά όπως η Κρήτη, τα Κουφονήσια, η Φολέγανδρος και απλά σκεφτόμουν ότι θέλω να πάω παντού! 
 Σε αυτή τη χώρα, λοιπόν, είναι πολύ λογικό ο καθένας να πιστεύει για το νησί του ότι είναι το ομορφότερο, όσοι τουλάχιστον από εμάς έχουμε την τύχη να είμαστε νησιώτες, μιας και όλα τα νησιά μας έχουν κάτι το μοναδικό, το ξεχωριστό και πάνω απ'όλα, έχουν αστείρευτη φυσική ομορφιά. Σποράδες, Κυκλάδες, Κρήτη, Ιόνια νησιά και νησιά του Αιγαίου, όποιο και να διαλέξεις θα φύγεις γεμάτος, κερδισμένος και ανανεωμένος. 
 Θέλω με τη σειρά μου να σου δείξω, σε συνέχεια του περσινού μου ποστ , λίγη από την ομορφιά της Ζακύνθου, μέσα από τις φωτογραφίες που τράβηξα όσο έμεινα εκεί φέτος το καλοκαίρι και να σου πω πως του χρόνου σε περιμένω στο νησί μου, να κολυμπήσεις κι εσύ με την παρέα σου στα πράσινα, πανέμορφα, πεντακάθαρα νερά του. Enjoy! :)



Η πόλη της Ζακύνθου

To άγαλμα της θλίψης

Το λιμάνι της Ζακύνθου

Το λιμάνι της Ζακύνθου

Στο χωριό Μαραθιάς

Στο Κρυονέρι

Στην παραλία Γάιδαρος

Άγιος Νικόλας, Βασιλικός

Άγιος Νικόλας, Βασιλικός

Στην παραλία του Αη-Σώστη

Η αγαπημένη μου, Μακρύς Γιαλός

Στο λιμάνι της Ζακύνθου

Στην παραλία Τραγάκι

Μακρύς Γιαλός

Πανοραμική θέα της λιμνοθάλασσας του Κεριού

Στην παραλία Γέρακας

Στην παραλία Τραγάκι

Στην παραλία Τραγάκι

Στην παραλία Τραγάκι

Αυγουστιάτικο φεγγάρι

Στη λίμνη του Κεριού

Αγαπημένες πόρτες

Μαγευτική θέα από το Καμπί

Μακρύς Γιαλός

Μακρύς Γιαλός

Μακρύς Γιαλός

Άγιος Νικόλας, Βασιλικός

Μακρύς Γιαλός

Στην παραλία Γέρακας

Μαγευτική θέα από το Καμπί

2 σχόλια:

  1. yperoxes photo...oi diakopes toy kalokairioy einai oi pio teleies!!!http://newbornfashionistas.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ναι! Ευχαριστώ πολύ κι εύχομαι καλό φθινόπωρο! :) :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...