Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Time to pack



Οι μέρες μετρούν αντίστροφα κ η πολυπόθητη ημερομηνία που κρυφοκοιτάζεις εδώ και καιρό στο ημερολόγιο πλησιάζει. Όλα έχουν δρομολογηθεί για τις φετινές διακοπές που, αν είσαι από τους τυχερούς, θα τις περάσεις σε κάποιο ελληνικό νησάκι. Έκανες τα τελευταία ψώνια, πέτυχες μια καλή προσφορά στις εκπτώσεις, πήρες όλες τις πληροφορίες για το μέρος που θα πας, βρήκες ποιος θα προσέχει το σκύλο σου/ ποιος θα ποτίζει τα λουλούδια σου/ ποιος θα ταΐζει τον παπαγάλο σου και φτάνει η στιγμή που απλά έχεις να φτιάξεις τη βαλίτσα σου!
Έχεις κάνει μια μικρή λίστα με τα απαραίτητα, κοιτάζεις και ξανακοιτάζεις τη ντουλάπα σου, σε λούζει κρύος ιδρώτας μήπως ξεχάσεις πάλι κάτι και αυτή η διαδικασία κρατάει τελικά πολύ παραπάνω απ'όσο περίμενες και καταλήγεις με μια παραφουσκωμένη βαλίτσα. "Μήπως το παράκανα;" θα σκεφτείς. 
Με βάση τη δική μου πείρα λοιπόν από τα τελευταία χρόνια καλοκαιρινών διακοπών, δε θα σου πω ψέματα ότι παίρνω πάντα μόνο τα απαραίτητα και τίποτα παραπάνω. Όχι. Θα σου πω όμως ποια είναι εκείνα τα δέκα που χρησιμοποιώ αποκλειστικά κάθε χρόνο και δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις. Τώρα αν θες να κουβαλήσεις και 2-3 πράγματα παραπάνω είναι δική σου απόφαση! Ξεκινάμε;

Νο 1 : το μαγιό σου
Δε νοείται καλοκαίρι χωρίς το αγαπημένο σου μπικίνι όποτε είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα μπει στη βαλίτσα! (Μην ξεχάσεις και την πετσέτα θαλάσσης.)
Calzedonia

Νο 2 : η τσάντα θαλάσσης
Δε θα χρειαστείς άλλη μεγάλη τσάντα πέρα από την τσάντα θαλάσσης, την οποία μπορείς να έχεις μαζί σου στο καράβι και να βάλεις μέσα όλα τα απαραίτητα. Διακοπές πας δεν χρειάζονται επισημότητες.
Axel Accessories

Νο 3 : το τζιν σορτς
Ένα ρούχο που-σε-βγάζει-πάντα-από-τη-δύσκολα-θέση και μπορεί να φορεθεί από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ για ποτό, το τζιν σορτς, που δε θα σταματήσουμε ποτέ μα ποτέ να φοράμε και να αγαπάμε.
BSB

Νο 4 : το λευκό τοπ
Το λευκό είναι το απόλυτο χρώμα του ελληνικού καλοκαιριού και πάει υπέροχα με το μαύρισμα που θα αποκτήσεις, ενώ ταυτόχρονα κρατάει μακριά τις ακτίνες του ήλιου. Υπέροχο.
Mango

Νο 5 : τα σανδάλια σου
Όσες φορές και να πήρα πλατφόρμες μαζί μου πάντα καταλήγω στα πολυαγαπημένα φλατ σανδάλια, τα οποία σε κρατούν ξεκούραστη για όλο το βράδυ, ενώ διασχίζεις με άνεση τα κυκλαδίτικα σοκάκια. Διάλεξε ένα κομψό, απλό σχέδιο και πήγαινε για ποτό στο καλύτερο μαγαζί χωρίς κανένα ενδοιασμό αφού στο τέλος της βραδιάς εσύ θα είσαι αυτή που θα χορεύει ακόμα. ;)
Tsakiris Mallas

Νο 6 : το μικρό τσαντάκι

Ωραία και η τσάντα θάλασσας αλλά να, το βράδυ χρειάζεσαι κάτι πιο μικροσκοπικό να κρατάς μαζί σου που να χωράει τα απολύτως απαραίτητα. Ένα χιαστί τσαντάκι λοιπόν θα σε σώσει, αφού θα έχεις τα χέρια σου ελεύθερα, ενώ θα το έχεις διαρκώς επάνω σου. Οι τσάντες ταγάρια είναι πολύ στη μόδα φέτος και ταιριάζουν υπέροχα με τις μποέμ καλοκαιρινές εμφανίσεις.
Accessorize

Νο 7 : το μακρύ φόρεμα

Θα έχεις καταλάβει ότι τα μακριά φορέματα είναι πλέον must για τα ελληνικά νησιά. Αέρινα, άνετα και εντυπωσιακά ταυτόχρονα ταιριάζουν υπέροχα με τα φλατ σανδάλια που λέγαμε πιο πάνω. Διάλεξε ένα σε μπλε αποχρώσεις και γίνε ένα με το γαλάζιο του Αιγαίου. 
Zara



Νο 8 : τα λαστιχάκια για τα μαλλιά
Το ξέρω θα σου φανεί αστείο που το αναφέρω, όμως είναι το πιο πολύτιμο αξεσουάρ, αν έχεις μακριά μαλλιά. Έχε ένα περασμένο διαρκώς στον καρπό σου και μερικά ακόμα σκόρπια στην τσάντα σου, καθώς θα σου χρειαστούν σ-ί-γ-ο-υ-ρ-α.
Η&M

No 9 : το παρεό σου 
Το πιο βολικό ρούχο, αν μπορείς να το χαρακτηρίσεις ρούχο, το φοράς όπως θες και πας στη θάλασσα, το βγάζεις, το απλώνεις στην ψάθα, το κάνεις κορδέλα για τα μαλλιά, φούστα, μπλούζα, ό,τι και όποτε θες. Διάλεξε ένα τιρκουάζ, το λόγο τον είπαμε ήδη.
Oysho


Νο 10 : το αντηλιακό σου
Τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό, καθώς πρέπει να το φοράς από τις πρώτες στιγμές της ημέρας που σε βλέπει ο ήλιος. Διάλεξε ένα με υψηλό δείκτη προστασίας για το σώμα, ένα με ακόμα πιο υψηλό δείκτη για το πρόσωπο και ξέχνα τα λάδια και την ηλιοθεραπεία, καθώς ο ήλιος δεν αστειεύεται καθόλου πλέον.


Καλές διακοπές, τα λέμε τέλος Αυγούστου πάλι με πλούσιο, ανανεωμένο υλικό! :) :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...