Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

LBS - Leather Black Skirt



Μέτα το γνωστό, ευρέως διαδεδομένο και πολυφορεμένο LBD (Little Black Dress) έρχεται να καθιερωθεί το επόμενο must κομμάτι στη γυναικεία καρνταρόμπα που δεν είναι άλλο από τη LBS ή αλλιώς Leather Black Skirt.
Μάλιστα! Η μαύρη δερμάτινη φούστα λοιπόν, σε ό,τι μήκος κ σχέδιο μπορείς να τη φανταστείς (στα πλαίσια του λογικού) αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι που φέτος ειδικά θα φορεθεί πολύ και θα υιοθετηθεί από όλα τα στυλ. 
Μιας και αυτό το φθινόπωρο επικρατεί η τάση του grunge σε ντύσιμο κ εμφάνιση, στα μαγαζιά κυριαρχούν τα leather κομμάτια σε μικρή και μεγάλη έκταση στα ρούχα, με τη δερμάτινη φούστα να επανέρχεται στους μεγάλους οίκους μόδας αλλά και στο απλό, καθημερινό street style. Είναι ένα ρούχο που έχει αγαπηθεί πολύ κατά καιρούς, καθώς πέρα από βολικό, ταιριάζει με ο,τιδήποτε αποτελεί το φθινοπωρινό ντύσιμο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι την (πολυπόθητη) βραδινή έξοδο. 
Η leather φούστα, είτε είναι στενή, είτε τύπου Α, δημιουργεί από μόνη της εύκολα πολύ σέξι εμφανίσεις, γι'αυτό και συνδυάζεται καλύτερα με απλά tops, πουλόβερ αλλά και καρό πουκάμισα για τις πιο rock από εσάς. Κυκλοφορεί και με σκισίματα για τις πιο τολμηρές! Μη φοβηθείς πάντως ότι θα "πνίξει" το στυλ σου αν δεν ανήκεις στην rock κατηγορία, συνδυασμένη με τα κατάλληλα κομμάτια, όπως θα δεις κ παρακάτω, το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. :)
Μια δοκιμή θα σε πείσει, εγώ πάντως σίγουρα θα τη δοκιμάσω! ;)





















2 σχόλια:

  1. Μου άρεσε το στυλ της δερμάτινης φούστας της 2ης φωτογραφίας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες είναι ξεχωριστές κ ταιριάζουν νομίζω σε κάθε σωματότυπο. :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...