Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Berry kiss.



Μέχρι τώρα δε μου είχε περάσει από το μυαλό να κάνω make up ποστ και ούτε το είχα σκοπό, όμως την ιδέα την έριξε η αγαπημένη μου φίλη Μαρία και μιας και έχω πει ότι δέχομαι ευχαρίστως ιδέες και παρατηρήσεις, γράφω τώρα την 1η παράγραφο. :) Το θέμα του ποστ είναι η απόλυτη τάση του φετινού φθινοπώρου, τα berry lips, δηλαδή τα χείλη στα χρώματα των μούρων, τα οποία πρόκειται να αγαπηθούν πολύ.
Μετά το κόκκινο κραγιόν, το οποίο επανήλθε δυναμικά τα τελευταία χρόνια, σειρά έχουν οι λίγο πιο σκούρες, μπορντό και μωβ αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα με τα χρώματα και τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα του φθινοπώρου και παράλληλα ολοκληρώνουν την εικόνα μιας γνήσιας femme fatale. 
Για όσες λοιπόν τολμούν και δε φοβούνται να τονίσουν τα χείλη τους η χρωματική παλέτα δίνει πολλές επιλογές. Ας αφήσουμε λιγάκι στην άκρη τα υπέροχα κοριτσίστικα ροζ και φούξια, που ταιριάζουν περισσότερο στην αναγεννησιακή άνοιξη και ας δοκιμάσουμε κάτι πιο μοιραίο -οπτικά τουλάχιστον. Επειδή πρόκειται για πολύ σκούρες και έντονες αποχρώσεις, προτιμήστε γήινο μακιγιάζ ή ένα απλό eyeliner για τα μάτια και ένα ήσυχο ρουζ για να ολοκληρώσει την εντυπωσιακή εικόνα. 
Βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο στο χρώμα των μαλλιών και του δέρματός σας, φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας και δοκιμάστε πριν βγείτε και μερικά βατόμουρα, είναι πεντανόστιμα, ζουμερά και υγιεινά! :)



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...