Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Shine bright like a Diamond



Οι πρώτες βροχερές μέρες του φθινοπώρου ξεκίνησαν, η πόλη βάφτηκε στα γκρι κ οι δρόμοι πλημμύρισαν από πολύχρωμες ομπρέλες κ βιαστικούς περαστικούς. Όσο κι αν ανυπομονούσες να βάλεις επιτέλους το καινούριο σου πλεκτό ή το αγαπημένο σου πανωφόρι, ξέρεις ότι αυτή η μουντάδα του χειμώνα θέλει λίγο περισσότερη προσπάθεια για να περάσει απαρατήρητη. 

Μιας κ οι φθινοπωρινές-χειμερινές τάσεις της μόδας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για έντονους χρωματικούς πειραματισμούς, σου έχω την αμέσως καλύτερη λύση για εμφανίσεις που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση χωρίς να ανυπομονείς να επιστρέψει το καλοκαίρι! 
Τι θα έλεγες να δώσεις μια δόση παραπάνω λάμψης στο καθημερινό σου ντύσιμο; Οι γιορτές των Χριστουγέννων που πλησιάζουν είναι μια τέλεια πρόφαση, αν κ για μένα δεν τη χρειάζεσαι- μπορούμε να λάμπουμε όλο το χρόνο. :-p 
Όταν λέω λάμπουμε μην τρομάξεις κ σκεφτείς λούσιμο με χρυσόσκονη, αλλά να, διάλεξε ένα κομμάτι της εμφάνισής σου το οποίο θες να ξεχωρίζει λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα και πόνταρε σε πούλιες, στρας κ λάμψη. Πολλή λάμψη! Σαν μια πριγκίπισσα. Ναι τις ημέρες του φθινοπώρου κ του χειμώνα μπορείς να είσαι μια πριγκίπισσα. Όλες έχουμε δικαίωμα για λίγο glamour στη ζωή μας, ας αρχίσουμε από τη ντουλάπα μας. :-p Ένα χρυσό φόρεμα, ένα ζευγάρι ασημένιες μπαλαρίνες, ένα μεγάλο κόσμημα (ΟΧΙ όλα φορεμένα μαζί) θα δημιουργήσουν μια εμφάνιση που θα ξεχωρίζει ευχάριστα από τα συνηθισμένα καφέ κ μαύρα κ θα δώσουν μια άλλη νότα στις ημέρες σου. Μια νότα από στρας! Κ πούλιες. Μαύρες, χρυσές, ασημί. Εσύ διαλέγεις. 
Φυσικά με τα συγκεκριμένα κομμάτια δεν πρέπει να το παρακάνεις, ένα κ μόνο αρκεί κάθε φορά, ενώ κράτησε τα υπόλοιπα σε ήπιους τόνους, σύμφωνα με τη χρωματική παλέτα της εποχής. Ακόμα απέφυγε τις πούλιες κ τα στρας σε μεγάλη έκταση (βλέπε σακάκια & ζακέτες) τις πρωινές ώρες, εκτός κι αν έχεις να πας κάπου πολύ επίσημα. 
Είναι αλήθεια ότι ό,τι γυαλίζει τραβάει πολύ την προσοχή μιας γυναίκας, αλλά αυτό δεν πρέπει απαραίτητα να είναι διαμάντια! Το λέει κ το τραγούδι άλλωστε...:)







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...