Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Sales approaching


Axel Accessories

Ίσως η πιο αγαπημένη περίοδος των γυναικών πλησιάζει. Oι εκπτώσεις φ υ σ ι κ ά τι άλλο; Eίναι μόλις ένα Σαββατοκύριακο μακριά και είμαι σίγουρη ότι όλες έχετε 2-3 πραγματάκια στο μυαλό σας, που θα σπεύσετε να κάνετε δικά σας.
Αρκετά καταστήματα έχουν ήδη ξεκινήσει με εκπτώσεις και προσφορές, με τη Δευτέρα 13/1 βέβαια να είναι η επίσημη πρεμιέρα της εκπτωτικής περιόδου. 
Κάθε χρόνο φυσικά υπάρχει αυτός ο εκνευρισμός, όταν έχεις κάνει τη λίστα δυο μήνες πριν με τα αντικείμενα του πόθου σου, που θα κάνεις δικά σου στις εκπτώσεις και ξαφνικά μπαίνεις στα μαγαζιά και αντικρίζεις καλοκαιρινές κ προπέρσινες χειμωνιάτικες συλλογές. "Α ναι αυτά τα μποτάκια τα είχα πάρει πέρυσι, που να ήξερα τότε που τα αγόραζα ότι θα τα βρω φέτος με 60% έκπτωση...Αχ."
Ψυχραιμία. Δεν συμβαίνει σε όλα τα καταστήματα αυτό, υπάρχουν κάποια που "τηρούν το λόγο τους" και εμφανίζουν τη φετινή συλλογή στα εκπτωτικά. Ευχαριστούμε. 
Από την άλλη υπάρχει πάντα το δίλημμα: Να περιμένω 2 εβδομάδες να ρίξουν κι άλλο τις τιμές, μιας και το 10-20% ίσα που το βλέπω Ή μήπως τότε θα τα έχουν πάρει όλα και δε θα βρίσκω το νούμερό μου; Απάντηση σε αυτό δεν έχω.
Αυτό που θα ήθελα να σου πω εγώ σαν συμβουλή και είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτού του άρθρου, είναι να προσπαθήσεις φέτος να γίνεις περισσότερο επιλεκτική. Τι εννοώ: οι εκπτώσεις είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ψωνίσεις λιγάκι πιο ακριβά κομμάτια (και σαφώς πιο αξιόπιστα) που τα χάζευες τόσο καιρό σε βιτρίνες ή φορεμένα, σε πιο προσιτές τιμές. Μπορεί να σου στοιχίζει λίγο παραπάνω αλλά είναι αυτό που λέμε "Θα τα βγάλουν τα λεφτά τους". 
Γνώμη μου είναι λοιπόν- και φυσικά αν θέλεις την ακούς- να μη χαθείς στην άβυσσο των ατελείωτων στιβάδων από φθηνά ρούχα με τη μια να τραβάει από τη μια μεριά κι εσένα από την άλλη, αλλά να διαλέξεις κάποια βασικά κομμάτια, που τα έχεις πραγματικά ανάγκη και θα σου μείνουν και για την επόμενη και τη μεθεπόμενη σεζόν και να επενδύσεις σε αυτά. Τα λεγόμενα all time classic. Παρακάτω έχω μερικά ενδεικτικά να πάρεις μια μικρή ιδέα. Καλή τύχη! :-p


Edward Jeans

Tsakiris Mallas
Αυτό το σχέδιο που το έχω πραγματικά ερωτευτεί είναι
 μια πιστή απομίμηση αυτού εδώ του δημιουργήματος από τον Giuseppe Zanotti, σε πολύ πιο προσιτή τιμή φυσικά. Υπέροχο.


Tommy Hilfiger

Zara

Carrera

Burberry Brit

Exe


Axel Accessories

Breeze

Tsakiris Mallas

Ray Ban

Zara

Axel Accessories

Miss Dior

Nike
Για το τέλος άφησα ένα ζευγάρι αθλητικά μιας και βρισκόμαστε στη μέση του χειμώνα και ο δρόμος για τις παραλίες και το καλλίγραμμο σώμα είναι μακρύς...Το σχέδιο είναι δική σου επιλογή, σε αυτή την αγορά όμως μην τσιγκουνευτείς μιας και ένα καλό ζευγάρι αθλητικά θα σε προστατέψει από πολλούς πιθανούς τραυματισμούς κατά την άσκηση. Εάν πάλι δεν είσαι πολύ του γυμναστηρίου, θα σου φανούν απολύτως χρήσιμο στο μαραθώνιο αγορών που θα λάβεις μέρος στις εκπτώσεις. :-p

Καλό μας τρέξιμο!

2 σχόλια:

  1. πολυ ωραιες επιλογες! ειδικα πανωφορια κ παπουτσια στις εκπτωσεις αξιζει να αγορασεις..
    τα συγκεκριμενα αθλητικα τα πηρε η αδερφη μου πριν 3 βδομαδες απο το outlet nike σε πολυ καλη τιμη
    φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...