Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Finally it's Spring!


http://www.youtube.com/watch?v=aaakxNMLC70
Απρίλιος μήνας και η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά στις καρδιές μας. Ακούω συχνά πολλούς να λένε "Έρχεται το καλοκαίρι", σα να θέλουν να προσπεράσουν γρήγορα αυτή την εποχή που, κατά τη γνώμη μου, είναι η καλύτερη του χρόνου! 
Στο ανοιξιάτικο τοπίο δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο.
Η φύση ξεδιπλώνει μπροστά σου όλη της την ομορφιά κι εσύ καλείσαι να αφήσεις πίσω σου την ομίχλη του χειμώνα και να την απολαύσεις. O γελαστός ήλιος κ οι φρέσκες μυρωδιές μπορούν με ευκολία να σου ανεβάσουν τη διάθεση και να σε κάνουν να κοιτάς συνεχώς έξω από το παράθυρο με τη λαχτάρα να βγεις βόλτα, στη φύση. Ακόμα και τα βράδια της Άνοιξης είναι πιο γλυκά, με μια δροσιά να σε αγκαλιάζει κ να σου επιτρέπει να τριγυρνάς με τις ώρες στο κέντρο της πόλης ή στα προάστια, χωρίς το άγχος του καιρού, ήσυχος, ξέγνοιαστος.
Έτσι, βγείτε για πρωινό καφέ, καθίστε άφοβα στο μεσημεριανό ήλιο, απολαύστε το απογευματινό αεράκι και χαλαρώστε σε βραδινές βόλτες χωρίς προορισμό. Φορέστε χαρούμενα χρώματα, ανάλαφρα υφάσματα, το χαμόγελό σας και την καλή σας διάθεση. Αγοράστε λουλούδια, φυτέψτε γλάστρες στο μπαλκόνι σας, δοκιμάστε καινούριες γεύσεις παγωτού (έχετε χρόνο μέχρι το καλοκαίρι να καταλήξετε στην αγαπημένη σας;) ) και χαλαρώστε σε περιπάτους κοντά στη θάλασσα. Μην αφήσετε την Άνοιξη να πάει χαμένη, χορέψτε μαζί της! ;)


Balcony in Venice

Spring colours from my balcony!

Positano-Italy

         













               


                      






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...