Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Make a Statement!


Συνδυασμένο με τζιν πουκάμισο

Αναμφισβήτητα η νέα τάση στα κοσμήματα τις τελευταίες σεζόν είναι τα statement κολιέ! Αμέ,σίγουρα ξέρεις για τι μιλάω,τα έχεις δει στις εξόδους σου,σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά φοβάσαι να το τολμήσεις γιατί σου φαίνεται υπερβολικό.
Κι όμως είναι περισσότερο "βολικά" κι ευκολοφόρετα από όσο φαντάζεσαι καθώς σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση να σκέφτεσαι τι να βάλεις για ένα εντυπωσιακό κ ξεχωριστό ντύσιμο,αφού τραβούν από μόνα τους όση προσοχή ακριβώς χρειάζεσαι! Συνδυάζοντάς τα με ένα απλό T-shirt, φόρεμα, πουκάμισο, ακόμα κ πουλόβερ, ανανεώνουν το look σου κ κάνουν τα παλιά σου ρούχα να φαίνονται καινούρια! Πολύχρωμα,ασημένια,χρυσά,μεταλλικά,κοκάλινα,πλεκτά,διακριτικά(όσο γίνεται),έντονα, συνδυάζονται πολλά μαζί αλλά κ το καθένα μόνο του,δημιουργώντας girly αλλά και πιο rock εμφανίσεις,ικανοποιώντας όλα τα γούστα.
Ένα είναι σίγουρο:Τα statement κολιέ μας "δηλώνουν" πως ήρθαν για να μείνουν κ ΄τι θα φορεθούν πολύ! Ελπίζω να βρεις αυτό που σου ταιριάζει κ ετοιμάσου για ανανεωμένες εμφανίσεις ;)
Αγαπημένη Blake Lively
Χρυσές σφαίρες :)



Φορεμένα πολλά μαζί

Δίνουν μια έντονη νότα σε ένα απλό τοπ

Ανανεώνουν το λευκό σας πουκάμισο



Το δικό μου αγαπημένο :)


Θυμίζει καλοκαίρι :)

Φλούο τόνοι συνδυασμένοι με κρυστάλλους

17,95 EUR zara
15,95 EUR zara
12,99 EUR Pull&Bear 

9,99 EUR pull&bear 

9,99 EUR pull&bear 
7,99 EUR pull&bear 

12,99 EUR pull&bear

22,90 EUR ACHILLEAS ACCESSORIES


19,90 EUR ACHILLEAS ACCESSORIES
9,95 EUR H&m

15,90 EUR ACCESSORIZE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...