Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

We vote for boho.



Είτε το αγαπάς, είτε όχι ιδιαίτερα, θα το συναντήσεις πολλές φορές μπροστά σου (και) αυτό το καλοκαίρι. Το boho στυλ, ή αλλιώς μποέμ, είναι η μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού και έχει να κάνει γενικώς με αέρινα ρούχα και υφάσματα, μακριές φούστες, κεντημένες πουκαμίσες, δαντελωτά μαγιό, τουνίκ, κιμονό, καπέλα και πολλά κοσμήματα φορεμένα μαζί.

Κύριος εκπρόσωπος του χαλαρού, του ατημέλητου και του γήινου, ό,τι δηλαδή πρέπει για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Εκφράζει γενικότερα ιδέες, αντιλήψεις και έναν τρόπο ζωής πιο χαλαρό και ασυμβίβαστο με ό,τι επιβάλλει η καθημερινότητα γι'αυτό κι έχει φανατικούς οπαδούς παγκοσμίως εδώ και πολλά χρόνια. 
Όσον αφορά το στυλ τώρα, που είναι άλλωστε και το θέμα μας, συνδυάζει το έθνικ με το ρομαντικό χωρίς καθόλου περιορισμούς σε χρώματα και υφάσματα. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του άλλωστε, η απόλυτη ελευθερία. Μεταλλικά κοσμήματα, χάντρες, πούπουλα, δαντέλες, ονειροπαγίδες, καφτάνια, λευκά φορέματα και κοντά σορτς είναι λίγα από αυτά που συνθέτουν ένα υπέροχο boho outfit. Εάν διαθέτεις αρκετά κομμάτια σε αυτό το ύφος μη φοβάσαι να τα συνδυάσεις μεταξύ τους, δεν υπάρχει ο όρος υπερβολή σε αυτήν εδώ την τάση. Μόνο αν θες κάνε λίγη υπομονή μέχρι να πας σε κάποιο νησί ή αλλιώς για τις απογευματινές σου βόλτες στην πόλη, και κράτα ένα πιο ήπιο ύφος για τον εργασιακό σου χώρο, μέχρι εκεί που σου επιτρέπει! 
Το boho στυλ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, έχει αμέτρητες επιλογές και δημιουργεί υπέροχες εμφανίσεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι άκρως καλοκαιρινό, άνετο και βολικό και στο προτείνω όσο κανένα άλλο τόσο καιρό που γράφω! Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που σου διάλεξα πιο κάτω για πεισθείς. :)































Όλες οι φωτογραφίες είναι από το Pinterest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...